Monday, 3 March 2014

Hakim dah pandai baca a ba ca.....

Alhamdulillah....
Sikit-sikit...lama-lama jadi pandai ye anak.
After 2 month learn & play di The Little Caliphs, TSB Sungai Buloh, Hakim dah pandai baca suku-suku kat bawah ni. Walau pun selalu skip & ngelat time study dengan Mama kat rumah tapi Mama bersyukur sebab sedikit sebanyak Hakim dapat recognize suku-suku ni.


Superboy Papa tengah study.


video

Study nye kejap je...main lama-lama pastu tired. Tidur! Hai lah anak....


Terima kasih banyak pada teacher yang banyak mengajar Hakim. Diusia 4 tahun Hakim dah boleh capai tahap ni pun Mama dah cukup bangga.

InsyAllah... lepas ni kita belajar i... bi... ci.... pula ye.  
Mama love u Hakim.

~~~ This week start 3 till 7 march Hakim ada exam. Moga success ye sayang~~~


2 comments:

  1. Wah, bijaklah Hakim dah pandai baca! :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah Kak Farah, sikit-sikit ajar. Doakan Hakim jadi soleh ye.

    ReplyDelete