Thursday, 30 January 2014

Tidur lah sayang...

Mama dah janji nak nak share incident bithday Hakim aritu kan... Nasib baik masih ada lagi bukti-bukti kukuh ni dalam PC Mama. Bila Mama tengok balik semua picture & vid...rasa seronok pula.

Meh tengok meh....

TAHUN PERTAMA.

This vid time kita celebrate your 1st birthday. 
Rasanye Moksu yang record video ni. Time ni puas Mama gerak Hakim tapi Hakim tetap tidur. Bising macamana keadaan time tu...Hakim still dengan dunia tidur Hakim.  

So papa lah yang potong kan cake....

video


TAHUN KE-2

Masih lagi tidur... dan masih lagi Papa yang potong kan cake.
Opss! Mama baru perasan Papa pakai baju yang sama lah time ni dengan time birthday Hakim last year. Baju Maybank merah ni Mama dapat time mama kerja Maybank dulu. 



TAHUN KE-3

Okay...dah ada improvement sikit.  Sempat lah potong cake dulu then .... hanyut.... TIDUR. 
zzzZZzzzzzzzz.......





TAHUN KE-4

Kali ni Hakim baik...mau dengar cakap Papa. Tidur sat pas Zuhur dengan Papa. So at 4.30 dah boleh kasi mandi bersiap nak potong cake. Energetic lah sikit kan time ni. Siap boleh main pistol kayu lagi dengan freinds. Oleh sebab penat sangat...malam tu senang je nak tidurkan Hakim. 


Masing-masing aim ke botol . Seronok Mama tengok kamu bermain.

Hakim cakap besar nanti nak jadi polis. 


 ~~~ Next year punye birthday story tak tau lah macamana pula~~~



No comments:

Post a Comment